×

Urban Vitamin Sonoma RCS plastist 10000 mAh akupank

Värvus
59,17 € + KM
See kiirlaadimisega akupank laadib telefoni täis kuni 2,5 korda. Õhukesel ja kompaktsel akupangal on integreeritud kiire 10W juhtmevaba magnetiline laadija. Sellel on ka mitmekülgne sisseehitatud kokkupandav tugijalg, mis hoiab telefoni püstiselt vaatamiseks mugava nurga all. Tänu ülikiirele type-C PD pordile laadib akupank rekordkiirusel.
Vaata lähemalt
Tootekood
X02P322.311
Värvus
Must
Materjal
rABS

Tellimuse vormistamine

Kogus

Värvus
Laos

Võimalik tellida oma disainiga

Küsi oma disainiga pakkumist
Kirjeldus

Kirjeldus

See kiirlaadimisega akupank laadib telefoni täis kuni 2,5 korda. Õhukesel ja kompaktsel akupangal on integreeritud kiire 10W juhtmevaba magnetiline laadija. Sellel on ka mitmekülgne sisseehitatud kokkupandav tugijalg, mis hoiab telefoni püstiselt vaatamiseks mugava nurga all. Tänu ülikiirele type-C PD pordile laadib akupank rekordkiirusel. Telefoni 50% täis laadimiseks kulub ainult 40 minutit. Las aeglane laadimine jääda minevikku. Akupank sisaldab kauakestvat A-taseme 10 000 mAh akut, millega saab reisil olles kõik seadmed täis laadida. Kahe A- ja type-C-pordiga kahekordne väljund võimaldab kahte seadet korraga laadida. Valmistatud RCS-i (Recycled Claim Standard) sertifitseeritud taaskasutatud ABS-ist. Ümbertöödeldud materjali hulk: 14% eseme kogukaalust. RCS-i sert tagab, et taaskasutatud materjalide tarneahel on kogu pikkuses sertifitseeritud. Urban Vitamini tooted ei sisalda PVC-d ja nende pakendis on vähendatud plastisisaldus. USB :5V 3.0A Type-C : 5V 3.0A,9V 2.22A, 12V 1.5A .
Vaata lähemalt
Toote üksikasjad
X02P322.311

Spetsifikatsioonid

Tarneaeg
3 weeks
Size combined
7,0 x 2,2 x 11,4 cm.
Pcs in box
1
Päritolumaa
CN
Materjal
rABS
Kokkusobivad tooted
50,83 € + KM
Unikaalne kolm ühes disainiga 10 000 mAh 15 W aku, mille korpus on valmistatud RCS-sertifikaadiga taaskasutatud ABS-plastikust. RCS (Recycled Claim Standard) on standard toote ringlussevõetud sisu kontrollimiseks kogu...

Create a free account to save loved items.

Sign in